19 februari 2011

Konserten

För att få energi att headbanga på konserten gick Annika och jag först till den mycket mysiga puben Queens Head vid Brook Green i Hammersmith för sen lunch. Tyvärr hade kvaliteten på maten gått ned och priserna upp men fisktallriken som vi delade på som förrätt var jättegod. De bruna "fingrarna" nere till höger på bilden är fritterad gädda. Vem skulle ha trott att gädda kunde smaka så gott.
Förbandet hette Voodoo Johnson?!. Ett av de bättre förbanden jag hört måste jag säga, trots att de spelade hårdrock:-)


En halvtimme senare var det dags för Europe att inta scenen och sen följde 1,5 timme med både nya låtar och gamla godingar. Varken jag eller Annika är några hårdrocksfans, i min familj var det brorsan som skötte om den delen medan jag höll mig till Niklas Wahlgren, Mauro Scocco, Take That, Backstreet Boys osv., men vi blev positivt överraskade. Ljudet under konserten var också bra, man behövde inga öronproppar.
När vi var på väg till konserten spekulerade vi i om vi skulle bli de enda där (för vem minns Europe liksom...), eller att hela publiken skulle bestå av svenskar. Vi blev dock överraskade. Köerna var säkert 100 meter långa när vi kom och det var en skön blandning av gråhåriga och skalliga män och hårdrockare med långt hår till tjejer i tonåren.



Det verkar som tandblekning är den nya permanenten bland hårdrockare:-)



Sista låten var förstås "The final countdown"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...