21 augusti 2024

Dagarna som gått

Tänk, det är redan onsdag, lillördag! Det är otroligt vad vardagarna går, fast så känns det inte på måndag😏

Jag har inte gjort så fasligt spännande saker hittills den här veckan, det har mest varit träning och jobb. På tisdag var jag på kontroll hos läkaren som opererade mig i maj. Eller kontroll och kontroll, hon frågade hur allt hade gått efter operationen och hur jag mådde. Jag berättade att allt var bra och att jag mådde 100 % bättre än före operationen och så var "audiensen" över.😏 Resan till sjukhuset och tillbaka samt väntan på att få komma in tog cirka 2 timmar och besöket 1 minut. Nå, nu är det avklarat och jag hoppas verkligen att problemen inte uppstår igen.

I söndags åkte Angela och jag till Teddington för lunch på puben King's Head. Vädret var helt fantastiskt och vi satt länge ute och njöt och åt.

Min terrin till förrätt och ...
eftersom det var söndag ... Sunday roast till huvudrätt. Köttet var det möraste jag någonsin ätit, jag behövde knappt tugga.
På lördagen styrde Steve och jag kosan till Tooting Market, igen, för middag på den franska restaurangen Bordelaise, igen😊. Det är så fantastisk stämning på marknaden på kvällarna.
Samma mat som förra gången, en leverparfait som smälte i munnen till förrätt ...
... och rumpstek med tillbehör till efterrätt. 
Innan restaurangen gick vi runt i de båda "marknadsbyggnaderna" (marknaden finns i två icke sammanlänkade byggnader) och passerade då en restaurang med "brittisk gourmetmat" som såg intressant ut så den tänkte vi testa nästa gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...