27 november 2017

Sammet i parti och minut

God måndag i stugorna. Hoppas dagen har varit bra. Här har det mesta gått i jobbets tecken men jag har har iallafall hunnit med att baka LCHF-lussebullar. Det finns ingen bättre krydda än saffran och nu i juletider kan man frossa i den.

Det har säkert inte undgått någon att sammet är inne i år och jag har börjat "frossa" i materialet. Förra veckan köpte jag t.ex. en blågrå klänning på Uniqlo. Jag gillar den lite "tantiga" längden på klänningen (till halva vaden). Nu gäller det att använda den ofta innan modet försvinner.

Igår hittade jag också en mörkgrön sammetskofta på Sainsbury's av alla ställen. Nästan så att man får skämmas för att man köpt ett plagg därifrån😏, det är lika coolt som att köpa kläder på Prisma eller Citymarket. Men vad gör man när man älskar färgen och materialet.
Den här bilden kanske gör färgen mest rättvisa; mörk, mörk grön och såååå mjuk.
I lördags höll Cecilia och Björn sin årliga glöggkväll och vi bjöds på både julskinka direkt från ugnen, prinskorvar, Malax-limpa, hemlagat godis och pepparkakor, glögg (naturligtvis) och mycket, mycket annat. Allt var sååå gott😋😋
Man kan inte annat än skratta åt Steve. När det bjuds på mat så tar han fullständig paus i socialiserandet och fokuserar helt på maten, i lördags satte han sig till och med vid bordet där maten lades upp för att ha nära till antar jag.😃 Nå, det är väl bara bra att någon inte är rädd för att ta för sig😃

2 kommentarer:

  1. Håller med dig Åsa, glöggkvällen var en fin tillställning! Tack för sällskapet, h, Fredrik

    SvaraRadera
  2. Tack själv! Det är kul att man kan träffa många finlandssvenskar i London, världen är allt bra liten:-D

    SvaraRadera

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...