24 november 2017

Telefonproblem och annat

Så är det äntligen helg igen, känns som att det just var måndag. Så får det gärna kännas varje vecka.😀. Har ni shoppat något på Black Friday? Jag har inte shoppat en enda sak, knappt ens tittat. Det finns helt enket inget som jag behöver för tillfället. Dessutom är det rea mest hela tiden här i England så man kan i princip köpa saker till förmånliga priser  när som helst.

Idag har jag hunnit med både dittan och dattan; jobb, gym, dammsugit lägenheten, tvättat kläder och sedan tvättat tvättmaskinen genom att köra en tom tvättmaskin med ett pulver enkom för att rengöra själva maskinen. Man ska uppenbarligen göra det varje månad eftersom det snabbt bildas både mögel och kalkavlagringar i maskinen, speciellt i det här landet ...

Något annat jag har gjort är att återställa min telefon till fabiksinställning. I tisdags stängde jag av telefonen helt när vi var på jazzen och när jag satte på den igen visades nedanstående felmeddelande ... och ca var 5:e sekund sedan dess. Dessutom tömdes batteriet på rekordtid utan att jag ens använde telefonen.

Jag både googlade lösningar på problemet och chattade med Nokias support (som kände till buggen men skulle åtgärda den först vid nästa programvaruuppgradering, suck), men när jag testat alla knep som inte krävde att man återställde telefonen till fabriksinställning så fick jag ändå göra det tillslut. Som tur var så fungerade DET iallafall och nu är telefonen som vanligt igen, peppar peppar. Allt i min kalender och alla telefonkontakter hade som tur var sparats i min google mail/på simkortet så det enda jag behövde ladda ner igen var appar som Instagram, Facebook och dyl. men det tog inte lång tid. Bra kvinna klarar sig själv😃.
Nu har Busen fått både sitt kvällsgodis (han inleder sitt stirrande runt 19-tiden och sitter så tills jag ger med mig) OCH lite fläsksvålar (små bitar av de spröda, inte så salta delarna) så nu är han nöjd. Steve köpte räkor till honom som han ska få senare. Han är bortskämd vår lille pöjk.😍
I förrgår tog jag ännu ett steg närmare julen genom att köpa en kruka med Hyacinter. Jag gjorde samma ifjol och de hann slå ut och sprida sin goda doft innan jag åkte till Finland.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...