21 juni 2018

Min första tatuering

Idag fick jag ääääntligen tummen ur och gick till en tatueringssalong i närheten på lunchen för att göra min första tatuering. Jag har velat göra en i säkert 20 år men inte kommit till skott, vilket är konstigt eftersom jag inte har nålskräck eller något. Jag har alltid vetat vad jag vill ha, helgonsymbolen från TV-serien "Helgonet" från 70-talet med Roger Moore, fast med kjol.

Jag letade upp logotypen på nätet igår, tog en bild av den med telefonen och idag vandrade jag iväg till en tatueringssalong i närheten som jag kollat upp på nätet och sett att de fått mycket bra recensioner från tidigare kunder. Det här är A och O, speciellt då det inte är alldeles enkelt att ta bort en tatuering om man inte skulle vara nöjd😕
De letade upp bilden på nätet, gjorde den i önskad storlek innan de skrev ut den. Tatueraren kopierade över den till min arm och när jag godkänt placeringen så skred hon till verket med nålen i högsta hugg. Man kände naturligtvis nålarna men det var inte outhärdligt på något sätt. Ca 45 minuter senare var hon klar (hon var noggrann) och satte en plasthinna över tatueringen för att hålla den skyddad nu i början. Jag får dock duscha och gå på gym som vanligt och om tatueringen känns torr kan jag smörja in den med vanligt smör (?!). Jag gick för säkerhets och köpte osaltat smör efter tatueringen, annars kan det nog svida ordentligt😬.
Snart kommer Steve hem och då ska jag visa konstverket. Han tycker inte om tatueringar, traditionell som han är, men det bryr jag mig inte om, min kropp mina beslut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...