3 augusti 2023

Ljus- och ljudshow på schweiziska kyrkan och kompisträff

Precis hemkommen från ljus- och ljudshowen "Genesis" som visades på schweiziska kyrkans vita väggar i centrala London. Showen hetter Genesis och handlade om livets födelse.
Om man ville kunde man sitta på sittsäckar, men jag kände att risken var för stor att jag skulle somna😏. Det var en väldigt fin show, som skulle ha varit ännu bättre om man inte tillåtit att man tog jollrande småbarn med sig. Till slut gick dock en av papporna ut med ungen som var mest "pratsam". Det borde vara 5 års åldergräns på sådana här evenemang.😒



I går träffade jag mina fyra "gymkompisar" på puben i Earlsfield. Det var lika trevligt som vanligt och vi stannade tills de stängde puben. När jag kom hem låg Steve och sov, endast Busen välkomnade mig vid dörren. Han är trogen han😍. Steve och jag hann inte prata alls i går. Han åkte till jobbet innan jag vaknade och när han kom hem hade jag redan åkt för att träffa kompisarna och kom hem när han redan  sov😏.

I morgon är det kräftskiva med övernattning hos en annan kompis, så då kommer vi inte att träffas heller😊. Nå, nästa vecka har jag inte så mycket planerat ... ännu ... så då får vi se varandra till lust och leda😁.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...