21 augusti 2023

Helgens

Hej pĂ„ er, hoppas ni hade en trevlig helg! Min var riktigt bra, kan inte klaga alls😊. Lördagen inleddes med tvĂ„ gympass pĂ„ förmiddagen, som vanligt. Resten av dagen gjorde jag vĂ€l inte sĂ„ mycket innan det var dags att snofsa upp sig lite för middag pĂ„ en pub som hette The Bolingbroke. Den ligger nĂ€ra Steves jobb, men jag hade varken sett eller hört talas om den tidigare trots att den bara ligger 30 minuters promenadavstĂ„nd frĂ„n oss😏.

VÀdret var fantastiskt sÄ vi promenerade dit.
Puben, och dess systerpubar (Àgs av en för mig okÀnt bryggeri, Tre Cheers Brewery) firar 20 Är i Är och de tre senaste mÄnaderna har de haft en specialmeny med 3 rÀtter för 20 pund!

Vi valde bÄda frÄn specialmenyn och det blev makrillmousse för bÄda till förrÀtt ...
"Kyckling surprise" med sallad och tsatsiki för mig och fish and chips för Steve till huvudrÀtt.
Eftersom efterrĂ€tt ingick i erbjudandet sĂ„ blev det "Sticky toffee pudding" för mig och Steve valde en blĂ„bĂ€rscheesecake. Han fick ocksĂ„ hjĂ€lpa mig med puddingen för den var vĂ€ldigt söt och jag var nöjd efter ett par skedar. Allt var jĂ€ttegott. 20-pundserbjudandet gĂ€ller fram till sista augusti sĂ„ nu har vi bokat bord dĂ€r till den hĂ€r lördagen ocksĂ„đŸ˜
I gĂ„r var det dags för Ă„rets första och sista grilleftermiddag i parken Lincoln's Inn Fields mitt i London tillsammans med Cecilia och Björn. Den hĂ€r parken Ă€r typ den enda platsen i London dĂ€r dom tillĂ„ter att man grillar. 

JĂ€mfört med i fjol förflöt hela dagen utan minsta dramatik ... förutom att vi utsattes för hela tre!!! fĂ„gelbajsattacker😠.
VĂ€dret var perfekt!
Det var sÄ trevligt att jag inte kom ihÄg att ta en enda bild pÄ maten, bara nÀr vi vÀntade pÄ den perfekta glöden.
Och sÄ avslutar jag inlÀgget med en bild pÄ Busen som ser lite sur ut nÀr jag inte tillÀt honom vÀssa naglarna pÄ soffan för hundraelfte gÄngen.



 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...