18 augusti 2023

Moulin Rouge och vårt nästan helt färdiga kök

Veckans bästa dag är här igen! Jag har hunnit jobba, tränat cardio en timme och nu väntar jag på att en budfirma ska hämta ett paket som Steve vill få iväg. Praktiskt med en partner som jobbar hemifrån😉. De skulle komma mellan 13.30 och 15.30, men förhoppningsvis kommer de tidigare än sent för jag vill hinna gå ut på en promenad också när nu solen tittar fram. 

I onsdags gick jag på Moulin Rouge! The Musical och oj så bra den var!!! Man kunde inte klaga på något (förutom att vi fick stå i kö utomhus i 1 timme när de hade problem med ljudet och måste få det fixat innan de kunde släppa in oss); energin, koreografin, musiken och sångarna/skådespelarna, toppklass! Bäst av sångarna var trots allt Jamie Muscato som spelade den manliga huvudrollen, man fick gåshud varje gång han öppnade munnen😊.

Teatern är ganska liten, men trots att jag satt på balkongen högst upp så såg jag bra.
Teatern var proppfull trots att det var eftermiddag en vanlig onsdag.
Kan ni tänka er, köket är äntligen färdigt ... eller inredning och kakelarbetet! I torsdags satte kakelläggarna sista handen på arbetet och nu har jag torkat av alla ytor, satt tillbaka kökssakerna på sina platser och tvättat fönstren. Ännu återstår att måla väggarna, men det gör vi snabbt själva. Även taket ska slätas ut och hålet, där den tidigare fläkten satt, täppas till, men det tänkte vi att den japanska byggaren och hans anställda får göra om några månader. Efter en knagglig början så gjorde de ett riktigt bra jobb och vi släpper gärna in dem igen😀.
Ja, vi ska också köpa ny spis. Den här befinner sig verkligen på sista versen, eller har gjort länge, men Steve verkar vilja krama ur det sista ur den och jag orkar inte tjata.😏

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...