27 augusti 2018

Måndag igen

God kväll! Dagens jobb är avslutat och Steve åkte precis till North Sheen för lite bowls-träning. Jepp, han som skulle stanna hos sina föräldrar till tisdag kom redan i går kväll😏 Så mycket för mina 3 efterlängtade dagar av "självsamhet"😊.

Först tänkte Steve komma på måndag eftersom hans farsa skulle på läkarkontroll på tisdag och sedan också ta sin syster till läkare. Det regnade dock hela dagen hos Steves föräldrar igår och han blev uttråkad de luxe så det slutade med att han kom hem redan i går kväll (han skulle ändå ha kommit hem tidigt på måndag i alla fall, ursäktade han sig med😏). Han kom dock hem med en bukett vackra blommor, något som han inte ens gav mig när jag fyllde år, så han är förlåten för att han rubbade mina planer😍. Idag har han lyst med sin frånvaro mest hela dagen (ut och cyklat i 3 timmar och nu till North Sheen där han säkert kommer att stanna till 21-tiden😃)

En riktig höstbukett fick jag, hoppas nu bara att rosorna slår ut vilket är mer ett undantag än regel.
Innan Steve kom på söndag så hann jag både gå på ett Body Pump-pass på gymmet och besöka IKEA. Note to self, åk aldrig till IKEA under en Bank Holiday för jisses så mycket folk det var där och barn som sprang och skrek överallt😱.

Jag brukar också inleda mina IKEA-besök med att äta lunch i restaurangen, men det var inte att tänka på igår. Köerna var jättelånga och sen skulle det ha varit svårt att hitta en sittplats. Inga köttbullar för mig med andra ord😩.

Trängsel eller inte, som vanligt kom jag inte tomhänt från IKEA. Jag lyckades tränga mig fram till både två dekorationskuddar, 2 kuddöverdrag, värmeljus, doftljus och en skoställning som jag inte hittade förra gången.
Eftersom jag hade planerat att äta sen lunch på IKEA så gapade kylskåpet tomt hemma och när jag kom hem till Wandsworth slängde jag in sakerna i lägenheten och gick till puben Brewers Inn 50 meter bort för lite mat,.
Maten var dock inte på min sida idag för när jag kollade på deras pubmeny fanns det bara högkolhydraträtter; det var djupfritterat hit och bakat dit. Det enda jag kunde tänka mig att äta var Engelsk frukost ... kl 17 eftermiddagen! Servitrisen var dock tvungen att kolla med köket om de fortfarande gjorde den ... morgonen hade trots allt passerat för flera timmar sedan😏.

När tallriken slutligen kom var den en stor besvikelse, för 11 pund borde man ha fått mer mat tycker jag och äggröran var väldigt rinnig.
Färdigklagat😊Jag avslutar inlägget som så ofta med både dagens och gårdagens Busen. Idag har han suttit och stirrat på mig i evighet när jag suttit och jobbat på soffan ... ganska irriterande faktiskt😏. Det skulle vara intressant att veta vad han tänker på ... eller kanske inte ... 😈
Igår fick han för sig att han skulle klämma in sig under soffan igen så att bara huvudet stack ut ... ännu har han inte fastnat😊

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...