10 maj 2020

Moscow Mule

Hej alla! Så är nästan helgen över för den här gången och med den det vackra vädret. Från 25 grader i går till 12 grader just nu, moln och stark vind. Man får passa på när vädret visar sig från sin bästa sida så jag satte mig i solen i den närliggande parken en stund både i fredags och lördags för att lapa lite D-vitamin. Det finns mängder av parker och grönområden i London så det är inte svårt att hålla avståndet på 2 meter, men jag har märkt de senaste veckorna att grupperna på två har blivit både tre och fyra, folk börjar tröttna😏.
I fredags gjorde jag en jätteenkel och jättegod cocktail som heter Moscow Mule. Jag gillar kicken som Ginger Beer (typ lemonad med ingefärasmak) ger.

Här får ni receptet

Moscow Mule
1 drink

4 cl Vodka
2 cl Limejuice
15 cl Ginger Beer (finns säkert bland annat på Alko men även större matvaruaffärer)

Instruktioner 
Fyll ett glas till hälften med krossad is. Häll vodka och limejuice i. Tillsätt ginger beer (inte att förväxla med ginger ale) och rör om varsamt. Fyll upp resten av glaset med is. Garnera med en limeskiva och myntablad.
Bild från https://www.sbs.com.au/
Såg i går när en äldre granne i huset bredvid gjorde sin dagliga promenad i trädgården, han gick runt och runt. Säkert lite tråkigt men bättre än inget.😐. Vad har vi gjort annat den här helgen då? ... jo, vi torkade av väggkaklen på toaletten. Det har inte gjorts på ett par år så nu är de dammfria och blanka igen😎
Helgens middag båda dagarna har varit köttbullar med den fantastiskt goda sidorätten dillbroccoli till. Enkelt men oj så gott.
Nu ska Boris Johnson tala till folket och ge en uppdatering om hur de ska gå vidare. Alltså, jag tål inte varken se eller höra den där skitstöveln, kan inte finnas en större lögnhals än honom ... förutom Trump då. Storbritannien skulle ha möjlighet att förlänga utträdet ur EU på grund av coronakrisen men han vill inte lyssna på det örat, han vill lämna EU om det så ska ske genom en krasch utan några avtal. Det tog Kanada 7 år att förhandla fram olika avtal med EU så jag vet inte vad han inbillar sig😣

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...