21 september 2020

Sunday Roast i Richmond

Så är en ny jobbvecka här igen, helgen rusade iväg som vanligt igen men vi fick iallafall njuta av fantastiska sommartemperaturer.

I går tog Steve och jag bussen ut till Richmond efter min gymklass för att äta Sunday Roast på den argentinska restaurangen Gaucho. Vi gick all in och valde erbjudandet om obegränsat med kött och grönsaker för 30 pund😋.

Det var full fart på restaurangen både utomhus och inomhus och ganska hög ljudnivå. Jag beställde ett glas argentinskt bubbel medan vi väntade på att få beställa, jättegod!

Efter kanske 20 minuters väntan fick vi en planka med olika grönsaker och till och med grillad benmärg och en tallrik med det första köttet samt en yorkshirepudding. De hade 3 olika köttyper; 2 med nöt och 1 lamm och man kunde beställa till hur ofta man ville. Till huvudrätten drack jag argentinskt malbecvin. Maten var riktigt bra även om grönsakerna kallnade ganska snabbt på träplankan. Nå, vi fokuserade ändå på köttet och det var varmt och perfekt tillagat😋
När vi satt och åt noterade jag paret vid bordet bredvid ... eller snarare kvinnan. Herregud, snacka om "fillers gone wrong", hennes läppar putade ut som ankläppar och även kindkotorna stack ut på ett mycket onaturligt sätt. Hon måste ha en helt vriden självbild om hon tyckte att hon var snygg sådär😕. Steve, som satt snett mot dem, hade svårt att inte titta och han tappade nästan matlusten😀. Det var dock först lite senare som han kastade en blick på hennes pojkvän/man (säkert för att se vilken typ av man som tycker att ett sådant groteskt utseende är snyggt). Då såg han att det var en av medlemmarna i pojkbandet Blue som var inne i början på 2000-talet. Jag fick en bättre överblick av honom när jag kom från toaletten och jepp, det var han som hette Lee. 

Efter lunchen gick vi tillbaka längs promenadstråket vid Themsen. Området var knökfullt av folk som njöt av en av de sista varma och soliga dagarna den här sommaren.

Och så en bild av Busen. Så här ser han ut när han funderar på om han ska "attackera" eller inte, öronen lite utsvängda och det enda man ser av honom är öronen och ögonen. Den här gången somnade han dock på sin post ... det är tröttsamt att ligga på vakt😁

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...