31 mars 2019

Söndagens

Hej alla, hoppas ni har haft en skön söndag. Steve har varit på cykelmässa med några kompisar medan jag bara har "pysslat" hemma. Är inte så intresserad av att gå och se och känna på cyklar😊

Söndagen började dock med ett besök på gymmet som vanligt och en timmes body pump.
När jag kom hem tvättade jag resten av fönstren i vardagsrummet, så nu är de så rena de kan bli. Det går jättesnabbt att tvätta dem när man väl satt i gång, det är bara så tråkigt😏.

När fönstrena var tvättade dammsög jag lägenheten och sedan värmde jag upp lite chili con carne som jag gjorde i går. Man behöver inget ris eller annan bukfyllnad utan en skål med chili och creme fraiche på toppen räcker.
Jag har känt mig sugen på choklad under flera dagar så i dag gav jag efter för snålheten och köpte 85 % mörkchoklad, sockerfri och palmoljefri jordnötssmör samt salta jordnötter och svängde ihop en halv sats snickers. Eftersom jag använder så mörk choklad så räcker det med några bitar.
Eftersom det bara var 10 grader i luften i dag, jämfört med 18 i går, så hade jag inte tänkt gå ut och gå. Jag kunde dock inte hålla mig när solen kom fram bakom molnen på eftermiddagen. Jag laddade ner en ny ljudbok i telefonen, satte in hörlurarna och så gav jag mig ut. Jag rekommenderar verkligen ljudböcker, till och med den mest tråkiga promenaden blir kul när man har en bra bok i öronen.
Efter att jag kom hem så har jag fakturerat och kollat att utskickade fakturor har betalats. Tråkigt men nödvändigt.

Jag avslutar inlägget med en bild av Busen. Jag sitter oftast i soffan och jobbar med datorn i famnen. Den här synen mötte mig dock tidigare i veckan när jag lämnade datorn under några minuter för att fixa till lunch i köket. När jag kom tillbaka satt Busen på min plats och såg väldigt bestämd ut ... det var hans tur att surfa nu😀

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...