4 december 2020

Till veterinären

Fredag, min favoritdag, är här och inga jobbmejl på två dagar😊. I eftermiddag kunde jag också äntligen leverera ett megaprojekt som jag har jobbat med i ett par veckor, tillsammans med annat som kommit in. Jag föredrar egentligen översättningsprojekt som tar högst ett par dagar att göra så att man inte hinner tröttna på ämnet.

I går blev det en kort paus i arbetet för att ta Busen till veterinären för sin årliga spruta. Han var inte glad och jamade hela vägen till och från veterinären😁. På grund av coronan så måste vi köa utomhus och man kunde i princip bara komma in för att betala, inte det ultimata i hällregn.

När vi stått utomhus ett bra tag kom en av de anställda ut och sade att om vi ville så kunde hon ta in kattburen med Busen vilket hon gärna fick. Normalt så får man vara med när de undersöker och behandlar djuret men nu måste man stanna på utsidan. De fick i alla fall ut honom ur buren och han blev vaccinerad, vägd och genomklämd. Han hade som tur var inte gått upp i vikt sedan ifjol, även om han fortfarande vägde över 6 stadiga kilon. Hon hade dock hört ett litet ljud på hjärtat så vi ska dit och kolla upp det om 6 månader. Det skulle inte förvåna mig om det berodde på stressen när han hanterades av okända människor utan vare sig mig eller Steve i närheten. Hans öron var alldeles brandbilsröda när han kom ut vilket är ett tecken på att han är upp i varv eller stressad😟. Nå, nu är det gjort och han var själaglad över att komma hem igen. Han sprang rätt under sängen när vi släppte ut honom ur buren😂 

 Två halvdränkta katter😃

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...