6 december 2020

Lågkolhydratmiddag med Steve

Trevlig andra advent på er! Här rusar dagarna iväg minsann. I dag tog jag en ordentlig runda genom de flesta butikerna i vårt shoppingcenter efter morgonens gympass. Man blir genast på gott humör när man går in i shoppingcentret och ser att alla butiker är öppna ... man blir glad för det lilla efter det här året😊 Ett problem med att gå i affärer direkt efter ett gympass är att man eftersvettas extra mycket bakom ansiktsmasken och det blir lite svårt att fokusera på eventuell shopping.😰

Steve är och spelar bowls och jag har jobbat, bränner ljus så svetten rinner, bakat lågkolhydratlussebullar samt tittat på ett par sötsliskiga julfilmer.

I går åt Steve och jag middag på min nyfunna ketorestaurang Keto Restaurant. Det var Steves första besök och mitt tredje, de börjar känna mig😀. Ägaren är så gullig och går alltid runt och talar med gästerna.

Inredningen är kanske 100 % min stil men maten är jättegod och servicen vänlig.
Precis som förra gången beställde jag en hamburgare med lågkolhydratbröd, kålrotschips (sååå otroligt gott) med majonnäsdipp och en fräsch sallad. Steve tog en pizza med blomkålsbotten.
Till efterrätt delade vi på en cheesecake med riklig topping av choklad- och karamellsås, lågkolhydrat naturligvis. Den här är otroligt god och en cheesecake som faktiskt smakar fräscht av färskost och inte sockerbitar. Jag var så otroligt mätt efteråt att jag knappt orkade gå till bussen😋


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...