9 januari 2021

Träna, promenera, träna, promenera

Trevlig lördag på er! Jag har precis slängt mig ner i soffan efter en timmes styrketräning framför en träningsvideo på youtube följt av en timmes promenad. Solen har äntligen lyst från en molnfri himmel och då kan man inte sitta inne och uggla, men nu är jag trött i kroppen😎

I går var träningsproceduren densamma men då promenerade jag längs Themsen tillsammans med en kompis som bor i närheten. Solen lös med sin frånvaro men det var alldeles vindstilla och skönt ändå.
Vi passerade den här söta minidörren som var max. 1 meter hög ... perfekt storlek för en Hobbit😁
Fredagskvällens middag blev hemkörda srilankanska rätter igen med ett par glas rödvin. Den här gången testade jag bläckfiskcurry till huvudrätt som enligt menyn skulle vara ganska mild, men jisses vad det brände i munnen😩. Tror jag håller mig till mina vanliga kycklingrätter i fortsättningen😌. 
Snart tror jag det finns lika många vilda parakiter som duvor här i London. Det är vackra och färgglada fåglar men har inget vackert ljud och skränar snarare än kvittrar 
Nej, nu ska jag slappa vidare här och titta på det senaste avsnittet av Stjärnorna på Slottet på svt play. Hoppas ni har en trevlig lördagskväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...