30 april 2024

Glad Valborg

Glada Vappen på er! Se till så att ni inte föräter er på struvor och mjöd😏 Här i Storbritannien existerar inte något som heter Valborg så det är en vanlig vardag. 

Min lilla kappsäck är packad igen för i morgon bär det av till Lake District i några dagar tillsammans med min kompis Hanna som flyger in från Stockholm. Jag var dit för några år sedan också och det är väldigt vackert, ett paradis för de som gillar att vandra. 

Det är snart lokalval och borgmästarval här i London, så i dag gjorde jag min plikt och skickade iväg min förhandsröstning. Jag har dock inte hunnit sätta mig in i vem som är uppställda, utan det blev en snabb googling innan jag gjorde mina val. Det enda jag visste med säkerhet var att jag inte skulle rösta på de konservativa eller utlänningsfientliga.
Åh vad det doftade gott av nyklippt gräs när jag kom från gymmet.
I söndags åt jag middag på en av mina favoritrestauranger, Little Bird tillsammans med en kompis. Jag väljer nästan alltid samma rätter, men de är så goda så varför inte?!
På lördag åt Steve och jag middag tillsammans med Cecilia och Björn på Andy's Greek Taverna, inte långt från Camden tunnelbanestation. Restaurangen är alltid full så det rekommenderas att man bokar. Som vanligt nästan rullade vi när vi gick därifrån😊. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...