23 september 2024

Ett litet livstecken

Hej alla, här kommer ett litet livstecken från mig. Jag kom hem från Rumänien för exakt en vecka sedan men ni får tyvärr vänta på foton därifrån ännu ett tag. Både förra veckan och den här veckan var/är fulla med jobb och då får bloggen ställa sig åt sidan, att tjäna pengar har första prioritet😊.

Medan ni väntar kommer här några bilder från förra veckan, med början från söndagens fantastiska lunch på den mysiga puben The Andover Arms. Puben ligger inklämt i ett bostadsområde 10 minuters promenad från Hammersmith och känner man inte till var den ligger så är chansen minimal att man skulle passera den.
Pubtipset kom från Cecilia och Björn och det var med dem som Steve och jag åt lunch. På bilden saknas Steve som var tvungen att gå nästan genast efter maten då han skulle kolla på en cykel som han funderade på att köpa.😏 Orsaken till att vi besökte den här puben var att vi skulle gå på en konsert med Peter Jöback i närheten efteråt. Tyvärr annullerades den av okänd orsak men äta bör man ju.

Sunday Roasten var fantastisk, en av de bästa jag ätit faktiskt. Jag beställde blomkål och ost till som var sådär härligt ostig och smörig. Det var en söndag eftermiddag som spenderades på bästa möjliga sätt med god mat och trevligt sällskap.
På lördag satt jag i princip hela dagen. Det var "finals day" på Steves bowls-klubb vilket innebar att man spelade finalerna i alla klubbmatcher. Steve hade tagit sig till final i både par- och singeltävlingen. Tyvärr förlorade han båda, med bara ett poäng i partävlingen, men silverplats är inte så dåligt heller och han kommer att få en pokal😊. Vädret var perfekt så det var skönt att sitta utomhus och njuta, dessutom bjöd klubben på mat så man gick inte därifrån hungrig.

Det finns så många gin-märken nuförtiden att det gäller att stå ut bland mängden. Den här roliga förpackningen såg jag på matvarukedjan Sainsburys. Jag är ingen jättestor gindrickare, men jag skulle kunna köpa den här bara på grund av oljedunken😊
Jag avslutar med det här fotot som jag för ett par veckor när jag var på väg hem efter en av Steves bowls-matcher. Jag tror det var samma dag som jättemånen visade sig.
Nej, nu ska jag koppla av med lite Netflix-serier. Ha en trevlig kväll så hörs vi förhoppningsvis snart😊

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...