21 oktober 2019

5 fartfyllda dagar

Det var ett tag sen sist igen men dagarna har rusat iväg och förra veckan råkade det sig att jag var ute fem kvällar i sträck😬.

Men, nu är iallafall den nya soffan på plats som vi köpte på Dwell. Den levererades i torsdags och ni skulle ha sett blickarna som de två transportgubbarna gav varandra när jag sa att jag bodde på tredje våningen, utan hiss😣.
Nästa utmaning är att göra oss av med den gamla soffan och soffbordet som är både för stort och för nött. Steve försökte sälja soffan på ett par webbplatser för second hand-grejer men ingen har nappat. I morgon tänkte jag försöka ringa en välgörenhetsorganisation som tar emot möbler och höra om de skulle vara intresserade av soffan iallafall. De kommer och hämtar möblerna, gratis.
I går var Steve och jag tillbaka i Twickenham för ännu en italiensk middag, men den här gången på en annan restaurant som hetter Sorrento. Här har de inte sparat på tygblommor minsann😊
Steve med sockertoppsfrisyr😊
Jag åt en mix med charcuterier till förrätt ...
... och kalveskaloper med grädd- och svampsås till huvudrätt. Jag beställde även lite grönsaker till och så fick Steve potatismoset.
På lördag kom min kompis Jenny upp till London för eftermiddagen och kvällen. Det var exakt ett år sedan vi träffades senast enligt Facebook som minsann håller koll. Vi började på Camden med ett par drinkar och lite shopping. Jag hittade en tjock halsduk med Mulberry-tryck, 100 % fusk men bra kvalitet ändå😊
Innan vi åkte in till Soho så åt vi middag på en Argentinsk grillrestaurang. Maten var grymt god och köttet perfekt stekt.

När vi kom till Soho gick vi in på ett par ställen för drinkar och plötsligt hade klockan blivit hemgångsdags.
På fredag träffade jag en annan kompis för middag och lite catch up. Vi åt middag på restaurangen German Gymnasium som ligger alldeles bredvid tågstationerna St Pancras och Kings Cross. Jag har aldrig varit här tidigare men maten var grymt god, atmosfären mysig och effektiv service.
Bläckfiskringar till förrätt ...
... och ankbröst till hvudrätt med bland annat lingon- och rödbetskompott.😋
På torsdag var det dags för vernissage, det var Karin (blondinen på fotot😉), som jag träffat via SWEA, som ställde ut ett par av sina fina tavlor tillsammans med 6 andra hobbykonstnärer. Efter vernissaget var vi ett gäng som fortsatte till en restaurang i närheten för middag.
Och så sista programmet den veckan, en glasutställning i Kew Garden, av den amerikanska konstnären Dale Chihuly, vackert är bara förnamnet. Utställningen stänger om en vecka så det var verkligen i sista minuten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...