14 oktober 2019

Bio och middag i Twickenham

Glad måndag på er. Här är det grått och regigt men inte så fasligt kallt, runt 15. Måndagar går ofta helt i jobbets tecken så även idag, passar ganska bra när vädret är som det är:-).

I går var jag på bio och såg filmen Joker med Joaquin Phoneix. Det är verkligen ingen upplyftande film men JP var grymt bra.
Lyx att bo alldeles bredvid en stor bio.
Lördag kväll trotsade vi regnet och åkte till Twickenham som ligger 17 minuter med tåg från oss. Steve föreslog, efter att jag föreslagit att han skulle föreslå en restaurang, att vi skulle prova någon av de många italienska restauranger som finns där. Vi gick runt ett litet tag och kollade vad som fanns innan vi valde en som heter Valentino's Belissimo.
Restaurangen var mysig och maten jättegod. Till förrätt åt jag kycklingleverpate och stekt kycklinglever, som blev till kalvlever istället (de var uppenbarligen utan kycklinglever)
Till huvudrätt valde jag en helt underbar skaldjurssoppa. Jag är inget fan av soppor alls utan tycker de är för blaskiga. Jag vill ha mat som jag kan tugga, inte äta typ genom sugrör, än har jag mina egna tänder😀. Den här anade jag skulle innehålla massor av skaldjur, vilket den gjorde. Jag nästan rullade ut ur restaurangen. Den här kommer jag att beställa igen!
Nästa söndag kommer vi att åka tillbaka till Twickenham igen, men då ska vi prova en annan italiensk restaurang. Vi passerade den på vår rundvandring och såg att den hade världens mysigaste inredning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...