4 oktober 2019

Veckan som gick

Så har äntligen en jättefullspäckad arbetsvecka nått sitt slut. I kväll kommer jag att festa till det med ett glas vin och kanske en Aperol-margarita. Jag har också hunnit "festa" till det med en entimmes djupvävnadsmassage. Jag har börjat få så stela muskler i nacka och överkropp att det lett till yrsel så det var verkligen hög tid att göra något åt det. Den här typen av massage är inte precis avslappnande och skön men den är effektiv. Jag har bokat ytterligare en session till nästa vecka,

Jag kommer att fortsätta med ytterligare några inlägg om Transsibiriska järnvägen men i dag får det bli lite vad jag har sysslat med sedan i lördags, förutom att jag jobbat då.

Förra lördagen åkte vi till en liten italiensk restaurang vi varit på tidigare, La Parmigiana, för middag. Restaurangen rymmer endast 28 gäster så den är liten och mysig.
Den här gången slog jag till med blandade charcuterier. Gottigottgott. Steve var också glad för han fick brödstängerna.
 Till huvudrätt åt jag kalv i form av rätten Saltimbocca. Steve åt pizza som vanligt, finns det pizza på menyn så äter han alltid det, och alltid med salami😊
 På söndag var jag och mina 3 svenska kompisar på Afternoon Tea på ett "båthotell" i östra London
 Det är verkligen långt från min kost men jag äter Afternoon Tea cirka var tredje år så det är förlåtet. Dt godaste på AT är sconesen så jag skulle lika gärna kunna äta Cream Tea där det endast ingår scones.
 Vi hade bokat en deal och det ingick tre olika riktiga champagner som parats enligt vad man drack, sandwich, scones eller sötsakerna.
 När vi satt och åt regnade det ganska friskt men det hade gått över när vi lämnade båten.
O2 Arena med sin vita kupol i bakgrunden
Den här kristallkronan, som hände i trappuppgongen, skulle jag inte säga nej till ... och inte en herrgård med 10 meter till tak att hänga upp den i heller.😊
I tisdags var det dags för teaterbesök igen och en "enmansshow" som skådespelaren Ian McKellen (har bl.a. spelat Gandalf i Lord of Rings, Hobbit samt Magneto i många av X-Men-filmerna) satte ihop när han fyllde 80 i fjol. Man skulle aldrig tro att han år så "gammal" för han är väldigt pigg och energisk. Showen gick ut på att han berättade om sitt liv och långa och intressanta karriär. Han reciterade även stycken ur pjäser och filmer han varit med. Andra delen av showen fokuserade Ian mest på Shakespeares verk, 36 eller något ditåt, och då tappade jag lite av intresset, speciellt när han reciterade något ur någon av teaterstyckena på gammal engelska.
Hans låda med minnen.
Sådär, nu har jag kommit ikapp lite😊

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...