22 augusti 2010

Helgen

Middagen på Azou var så enastående som man kunde förvänta sig. Ägaren Chris visade sig inte på hela kvällen och vi trodde först att han inte var där. När jag frågade servitören så sa han att Chris var i köket.

Vi tyckte att det var lite mysko att han inte kom ut och hälsa för det var inte alltför många kunder på restaurangen och han skulle ha haft hur mycket tid som helst att komma ut och prata, något som han alltid gjort hittills. Ibland har han varit så pratsam att vi knappt hunnit äta:-). Han visste att vi var där för vi fick både var sin gratis drink och sambuka-shot efter middagen. Kanske hans fru har tröttnat på hans eviga whiskey-drickande och gett honom en blåtira och nu vågar han inte visa sig bland gästerna:-)

När vi kom hem från middagen fick jag nästan en hjärtattack. Jag hann knappt mer än tända lampan i vardagsrummet innan jag såg en megaspindel som sprang över golvet, han hade säkert ett benspann på 5 cm!!! Jag tog första bästa sko och slog ihjäl den. Men det räckte inte med den. Idag när vi städade såg jag ännu en och den sög jag upp med dammsugaren. Hoppas den inte kryper ut igen. Fy f-n för de där äckelkrypen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...