6 mars 2024

Sociala dagar

Hej, hej, Tror det är dags att uppdatera bloggen lite för i morgon åker Steve och jag till Isle of Wight för en minisemester (hans julklapp till mig) och då kommer inte datorn med.

Jag börjar bakifrån och arbetar mig framåt som vanligt.

Förra torsdagen var det teaterdags igen och jag såg "mordmysteriet" och komedin Cluedo 2 på Richmond Theatre, som baserar sig på spelet Cluedo som de flesta säkert har spelat. Den var riktigt bra måste jag säga.

Våren har anlänt så smått till London och ett par varma dagar till så slår magnoliaträden slår ut. De är så himla vackra. Tyvärr så säger det svisch och så liggar blombladen på marken, så det gäller att vara snabb om man ska njuta av prakten.
På fredag träffade jag min norska kompis Anne som var i London ett par dagar med sin amerikanska kompis. Det dök också upp en annan tjej, också amerikanska men boende i London, som var kompisens kompis😁 Jag hade inte träffat någon av dem tidigare men de var supertrevliga. Vi åt middag på en indonesisk restaurang som hette Bali Bali. Jag hade aldrig varit där tidigare men maten var väldigt god och priset mycket förmånligt, vilket inte hör till vanligheterna i Londons West End. Dit tänker jag absolut gå igen.
Lördagen började med en rivstart med dubbla gymklasser. När de var avverkade tog jag det ganska lugnt resten av dagen tills Steve och jag promenerade till Wandsworth Common för middag på den mysiga franska restaurangen Gazette. Det blev pate till förrätt ...
och stekt ankbröst till huvudrätt.
Vi slog på stort och beställde var sin chokladsuffle till efterrätt.
Efter maten beställde Steve ett glas port som kom i det här höga och tulpanformade glaset. Jag har aldrig sett port serveras i så högt glas tidigare.😏 
Söndagen inleddes med ett pass på gymmet igen innan det var dags att ta bussen till Hammersmith för att möta upp Angela, Sussie och Anna-Kaarin för sen lunch på mysiga puben Blue Anchor.

Vi hade turen att få ett fönsterbord och kunde följa alla roddbåtar som passerade på Themsen och solen visade sig ÄNTLIGEN.
Det var länge sedan jag ätit en Sunday Roast så jag slog till på en sådan. Köttet var kanske lite sisådär men resten var bra.
Vackra Hammersmith Bridge väntar fortfarande på reparation (man strider om vilken stadsdel som ska betala för kalaset) och den är endast öppen för fotgängare.
Så, det var en liten snabbis om vad jag gjort de senaste dagarna.😊
 
I morgon blir det till att städa och ställa i ordning innan vi tar tåget ner till Portsmouth vid tolvtiden och båt därifrån till Isle of Wight. Vi har bokat kattmatare som kommer att besöka Busen en eller två gånger om dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...