18 mars 2024

Besök i Kew Gardens

Och så är måndagen här igen. Hoppas ni hade en skön helg. Min var riktigt avslappnad, förutom de vanliga helgpassen på gymmet. Eftersom Steve var borta så var det jag som fick tidigda besök av en kurrande Busen som var pigg som en mört och sugen på frukost kl. 05.30. Om han kom när jag låg på sidan så försökte jag ignorera honom och han gav antingen upp eller så lade han sig på sidan om mig. Gulligt, ja, de gånger han kom efter kl. 8.

På lördag beslutade jag mig för att jag måste göra någonting speciellt av helgen och köpte biljett till Kew Gardens. Det pågår för tillfället två uställningar; Mat Collishaw: Petrichor som är närmast en digital utställning (väldigt inne överallt verkar det som) ...

och Young Botanical Artist competition, dvs. en tävling bland unga botaniska konstnärer i åldern 16-12 med temat träd. Alstren var fantastiska.
Det vinnande bidraget i åldersgruppen 16–18 skickades in av Marianna Zych från Polen. Hennes akvarellmålning var hennes första botaniska konstverk någonsin efter endast en månads målarkurs!
Efter utställningarna gick jag runt i parken en stund då vädret var perfekt.
Man behöver inte åka till Japan för att se körsbärsblommor.
Så här lidande ser Busen ut när jag sitter på hans plats i soffan😂

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...