14 april 2024

Ett litet avtryck

Hej på er, hoppas ni mår bra. Det har gått ett par veckor sedan mitt senate inlägg ser jag, men det beror främst på att det inte hänt något intressant att prata om. Dessutom går motivationen att skriva något lite upp och ner. 

Det mest spännande i dag var att jag precis välte halva kaffekoppen över mitt arbetsbord och på golvet. Har man inte arbete så gör man åt sig😏. 

I morse såg jag en kolsvart duva på väg till gymmet. Först tänkte jag att det säkert var någon annan fågelart som irrat in sig bland duvskocken, men det tror jag inte, den hade precis samma näbb som sina kompisar. Om vita duvor kallas fredsduvor, kallas svarta då krigsduvor?

I onsdags vid lunchtid mötte jag upp med Anna-Kaarin och Angela i Hampton Court. Anna-Kaarin jobbar på skola men hade tre veckor ledigt på grund av påsken. Ja i det här landet har man tre, upp till fyra, veckors påsklov och då är man inte särskilt religös😏. Jag undrar hur mycket eleverna hinner lära sig, för det är konstant "mid terms", som loven kallas, här.

Vi hade tänkte går runt i trädgården, på HC men skippade iden när man måste betala inträde dit. Alla tre har besökt slottet i HC tidigare och vi var inte intresserade att se det igen. Det slutade med att vi gick runt i de många antikvariataffärerna som finns i närheten innan vi åt lunch på en pub. 
Nej, nu ska jag faktiskt fortsätta och jobba vidare här. På onsdag åker jag på semester till Gdansk i Polen, så jag har tagit på mig lite extra jobb för att minimera inkomstbortfallet de dagarna.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...