9 december 2019

Fotboll och goda drinkar

Glad måndag på er alla! Ljusen är tända och värmeelementet går för fullt i vardagsrummet. Busen, som den värmeälskande katt han är, trivs extra bra nu i sitt klätterträd eftersom det står alldeles vid elementet.😻

Så här såg det ut i fredags när självständighetsljusen brann. Ser ni förresten Busen som kikar fram bakom hyacinten? Såg honom först nu😁.
I lördags åkte Steve och jag ut till ett litet samhälle utanför London som hette Carshalton för att titta på fotboll. Eller, fotbollen var inte så jätteviktig, men Steves farsa, som däremot gillar fotboll, kom upp med sitt supporterlag för att se när hans team, Bognor Regis, hade bortamatch och då passade vi på att åka dit för att träffa honom.
Den här spelaren såg ut som om han kom direkt från "Phantom of the Opera" med sin vita mask. Steves farsa berättade att han hade brutit näsan och använde den som skydd.
Vi lämnade matchen 10 minuter innan den var slut för att undvika "rusningen" och för att hitta en restaurang/pub för middag. Vi firck söka ett tag innan vi äntligen hittade en pub med ledigt bord som hette The Racehorse. Puben var inte den finaste jag sett men maten var god och priset förmånligt ...

Jag beställde en tallrik med kallskuret till förrätt ...
och stekt havsabborre till huvudrätt.
Efter maten tog vi tåget tillbaka till Clapham Junction och promenerade hem. På vägen slank vi in på en mexikansk restaurang som vi aldrig besökt tidigare för ett par Margaritas. Det är en av mina favoritdrinkar, surt och läskande. Den ena jag beställde hade chili i sig och gav ett riktigt kick.
På söndagen gick vi in till Clapham Junction igen efter morgonens gymsession. Vi hade inget speciellt som vi skulle köpa men vädret var fint och det skulle ha varit synd att inte utnyttja det.

På kvällen hade vi årlig "julkortsöverräckning" och jag gav också min julklapp till Steve eftersom den redan var köpt, onödigt att dra ut på det😊. Så, sista helgen i mars nästa år åker vi till Porto i Portugal i 4 dagar. Porto är Portugals näst största stad och lär vara jättefin. Steve hade inte fixat sin present till mig ännu men så brukar han alltid vara ute i sista minuten😏.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...