3 december 2019

En resa tillbaka i tiden

God kväll alla. Jag ligger på soffan och har precis ätit en sån här med mycket smör och pålägg och saffransbulle till kvällsmat som jag bakat i kväll😋.

Här kommer lite mer om söndagen.

Morgonen började med Body Pump-på gymmet som de flesta söndagar och när jag duschat och fixat mig åkte jag in till "stan" och närmare bestämt Liverpool Street där jag träffade Mia. Vår plan var ett besök på Dennis Servers hus, som inretts på samma sätt som det skulle sett ut på 1700-, 1800-talen. I varje rum vi gick igenom under tystnad (vi uppmanades att se allt under tystnad) brann en öppen spis med antingen ved eller kol och detaljrikedomen var fantastisk; halvätna måltider, glas med Mulled Wine (det är en speciell julinstallation från oktober), obäddade sängar, halvt oavslutade kortspel, knarrande golvbrädor etc. etc. Det kändes som om familjen som bott där bara gått ut en stund. Högst upp fanns tjänarnas kalla och nergångna rum. Huset var helt fantastiskt!!  Jag rekommenderar verkligen alla att göra ett besök.
 Efter rundvandringen gick vi till en pub i närheten, som jag glömt namnet på, för en mättande Sunday Roast.
 På kvällen tände jag det första adventsljuset. Jag älskar ljusstaken i trä som jag köpte på en hantverksaffär i Nykarleby för några jular sedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...