5 december 2019

Lite julshopping

Hej på er. Lugnet har sänkt sig över lägenheten. Levande ljus brinner i nästan alla hörn, Busen har fått sitt kattgodis och slutat tigga och Steve har åkt (motvilligt) för att äta middag på restaurang och fira en kompis som fyller år:-). Jag i min tur har öppnat en lucka och flaska i min bubbelkalender med som jag avnjuter tillsammans med fläsksvålar😋.

I går tog Steve ut sin sista lediga semesterdag som han hade kvar sedan ifjol och vi åkte till Wimbledon för lunch och lite shopping efter mitt gympass. Det finns egentligen inte så många spännande och annorlunda affärer i Wimbledon jämfört med någon annanstans i London men man kommer enkelt dit med buss från oss.

Jag hittade dock ett par jättegulliga juldekorationer av glas av det tyska märket Villeroy & Boch som såldes till halva priset och som jag inte kunde motstå. Det finns alltid rum för ännu en juldekoration😊
Här ser ni också det nya soffbordet, och lite av soffan. Det krävdes typ 100 skruvar innan bordet äntligen var monterat. Jag ville ha ett soffbord med förvaring och det här var helt perfekt, aldrig mera ett bord med glastopp där man så precis varje fläck och fingeravtryck.
Vår plastätande katt hade tagit en smakbit på en plastpåse som jag glömt framme senaste natt. Han är hopplös på plats. Man måste hänga upp eller gömma varje plastpåse annars ser de ut så här följande dag😕. Har man inte fattat hur mycket plast det finns i ett hem så vet man när man har en Busen i familjen😏

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...