19 december 2019

I Finland

God kväll alla! Nu är jag hemma i Monäs, eller har varit det sen i söndags. Jag jobbar ännu den här veckan men kanske lite mindre nu de två sista dagarna.

I går hämtade mina föräldrar och jag min yngsta bror från flyget i Vasa men innan det hann vi går runt i affärerna några timmar. Jag köpte mest mat som jag ska ta med mig tillbaka till London, varav en "riva" Memma utan tillsatt socker. Det gäller att vara proaktiv😋.

Julgranen är också klädd och sprider sin härliga doft. Jag skulle personligen aldrig ha en plastgran, hellre är jag utan gran helt och hållet.
Elvis är still going strong, eller den fyrbenta versionen iallafall. Ofta när man går in på toaletten vill han också komma in för att dricka vatten. Då hoppar han upp på handfatet och vill att man öppnar kranen lite.
I tisdags åkte jag till Nykarleby för tandläkar- och frisörbesök. Tyvärr var tandläkaren sjuk men tandhygienisten hade precis fått en avbokning så jag kunde få min tandsten åtgärdad. Frisören var dock inte sjuk och nu är de torra topparna avklippta och slingorna uppfräschade.

Efter frissan åkte jag till Alko för att köpa lite glögg, bubbel och rödvin. Jag tror jag har satt upp en bild av det här vinet tidigare men jag tycker att det har så passande namn Krapula ... eller Crapula om man ska skriva det på utrikiska😂
Ett annat roligt namn på alkohol är den här ölen, Bitter Brexit. Det kommer att bli många bittra år för engelsmännen och vad kunde passa bättre än den här ölen.😜

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...