24 december 2021

God Jul

God Jul kär vänner! Vaknade upp till ett stilla snöfall och enligt väderleksprognosen ska det snöa hela dagen. Så härligt.

Julafton kommer att bli ganska traditionell, förutom att vi nog hoppar över julbönen även i år. I fjol fick man bara vara typ 50 personer i kyrkan och i år blir det väl med ordentliga avstånd plus att man inte får sjunga på grund av smittorisken, så då är det ingen vits😊.

Farsan hittade en riktig praktgran i år, jämn och fin med tjocka barr och som doftar som en gran ska. Inget plaståbäke här för då kan man lika gärna annullera julen😊 
I går åt vi ostbricka med mina medhavda engelska ostar framför Bingolotto. Vi spelar aldrig men har på programmet i bakgrunden.
I går åkte Steve till sina föräldrar där han ska fira jul. När jag messade honom med sistaminuteninstruktioner berättade han att han frågat vår granne Matthew, som uppenbarligen skulle fira ensam, om han kunde titta till Busen någon gång då och då på eftermiddagarna och/eller kvällarna. Han hade blivit jätteglad för han älskar katter. Vi har en person som kommer dit och ser till honom på morgonen, men hon stannar bara 20 minuter och det är lite kort för en katt som är van att ha någon hemma nästan hela tiden. Steve gav honom en flaska vin som tack och sa att det också är ok att Matthew tar Busen på besök till sig om han vill. Få se hur det går för Busen är väldigt hemkär, men han kan ju försöka😀.

Nej, nu är det dags att göra den varma rödkålssalladen som är min uppgift och sedan blir det nog ett träningspass.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...