12 december 2021

Söndagskväll

Hej på er! Har precis tänt det tredje ljuset i min adventsljusstake, det är inte klokt vad dagarna går.

Började söndagen med ett pass på gymmet som vanligt och när jag gick därifrån var kön för att få sitt coronavaccin säkert 100 meter lång. 
När jag kom hem åt jag frukost och latade mig på soffan ett par timmar innan jag snörade på mig träningsskorna igen för en promenad. Det har varit 14 grader här i dag och det har nästan känts som vår i luften.

Efter promenaden tog jag itu med den tråkiga uppgiften att ta fram mina vinterkläder och packa ner sommarkläderna (lite sen på säsongen kanske:-). Nu är det överstökat i alla fall och det blev lite fler plagg till välgörenhet. Ska dit med en påse i morgon tänkte jag. Jag har också börjat packa resväskan för på onsdag bär det av till Finland för julfirande. Steve åker till sina föräldrar som vanligt. Han är enda barnet och tycker att det är synd att dom ska behöva sitta ensamma på jul. Det är helt ok för mig, vi har inga barn och behöver inte sitta och hålla handen hela tiden.

I går åt vi middag på Blue Bird igen. En av de kvinnliga servitriserna känner igen mig nuförtiden och då har jag faktiskt inte varit där mer än 4 gånger😀. Jag behöver inte lägga upp några matbilder för jag åt samma som förra gången. Det är väldigt mysigt där, även om vissa bord är så nära varandra att man får tänka på vad man säger.😊
 
I morgon ska jag träffa Angela och Anette en sista gång innan jag åker. Vi ska ses på mysiga Borough Market, gå runt bland marknadsstånden och sedan äta middag på en restaurang där. Ska bli jättekul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...