6 september 2017

Amsterdam here we come!

Sådär, nu har jag aktiverat "Out of office"-assistanten på mina två e-postkonton så jag slipper kolla mina email varje halvtimme och sitta och svara. Jag är nu officiellt på semester i 4 dagar. Som jag har längtat. Vädret ser tyvärr inte så jättetjosan ut med både regn och sol från fredag till söndag, men temperaturen ska vara runt 18 så det kunde vara värre och de lovar ju lite solglimtar mellan skurarna.
Idag var jag på min livs första mammografi. Här i England börjar dom "mammografera" när man fyller 50 men jag hade vunnit på ett lotteri, som dom skrev i brevet, och kommit bland de 50 % i min kommun som fick äran att gå på mammografi redan som 47-åring. Jippiii:-D. Jag hade hört av mina kompisar som gjort undersökningen att det kan göra ganska ont att få sina bröst klämda till platta skinnlappar så jag var lite tveksam, men det gick hur bra som helst. Jag går alltid på alla tester som jag får kallelse till, hellre 2 minuters obehag med några års mellanrum än en dödsdom.

Tjejen som gjorde mammografin var snabb och effektiv och förklarade allt väldigt noga. Hon frågade hela tiden om det kändes ok och 5 minuter senare så hade hon fått sina 4 bilder, som hon sa var av mycket bra kvalitet:-D. Jag har uppenbarligen både blodprovsvänliga ådror och mammografivänliga bröst. Kul att vara bra på något:-D.

Steve är just nu och tränar bowls i North Sheen. Jag är imponerade över att han orkar åka till klubben flera gånger i veckan och däremellan tävla på olika ställen. Visserligen är spelsäsongen endast 6 månader men det tar ändå energi och massor av tid. Jag var väl inte sådär jätteglad när han sa att han ville åka dit och träna ikväll (han var varit dit ett par gånger den här veckan redan) men vi kom överens om att träffas kl. 20.30 vid Wandsworth Station och äta middag tillsammans på puben bredvid. 2 timmars träning räcker mer än väl och det höll han med om.

Nej, nu ska jag packa det sista och jobba lite till så får det vara nog för idag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...