1 september 2017

Matkoma och pubmys

Glad fredag på er alla! Tänkte jag skulle få till ett inlägg innan jag jobbar vidare. Jag har iallafall klarat av gymmet för i dag så nu kan jag sitta på min platta röv resten av dagen om jag skulle känna för det:-) Jag gick på en 30-minuters HIIT-klass som verkligen fick mig att känna att jag lever. Jag står dessutom på den del av golvet med de tyngsta vikterna. Varför gå på gym om man är rädd för att ta i liksom?! Det enda sättet att bli starkare är att utmana kroppen. Man blir iallafall poppis bland instruktörerna med den inställningen:-).

Nu har jag precis ätit en sen lunch som blev "flygande jakob" men utan banan naturligtvis. Bananer är som avlånga sockertoppar och inte är de miljövänlig "mat" heller, besprutade och långresta som de är.

Den här veckan har jag tagit det lugnt och mest hållit mig hemma, man behöver tanka energi ibland.

Men här kommer iallafall några bilder från måndagens hummerbrunch med obegränsat med Cava (och för och efterrätt) tillsammans med Cecilia och Angela. Om vanligt åt man alldeles för mycket och vi nästan rullade ut. Jag äter alltid för mycket från förrättsbordet eftersom jag älskar det stora utbudet av fisk och skaldjur. Brunchen innehåller också alltid en station där man kan få äggrätter och pannkakor men den får jag alltid hoppa över för att orka med huvudrätten.
Kan vi bli mer suddiga. Så blir det när man motar i motljus:-)
Det var tredje gången som jag var på brunch på OXBO Bankside och maten var lika bra som vanligt, även om de var lite slöa på att fylla på glasen, vi fick säga till precis varenda gång vi ville ha påfyllning.
En nyhet var att man fick "pimpa" sin Cava med olika pureer och bär. Jättekul ide.
Vi underhölls också av live-musik.
Förrätt, fisk, skaldjur, rostat nötkött, mozzarella och rödbetor. Jag kunde inte hålla mig utan besökte förrättsbordet två gånger:-)
Huvudrätten som  vi alla delade på, en halv hummer var, kycklingbröst med murkelsås och någon indisk grönsaksblandning som vi inte imponerades av den tallriken åkte tillbaka näst intill orörd.
Efterrättsbordet var massivt. Det hör inte till min livsstil att äta sött men den här gången hade jag beslutit mig för att göra ett litet undantag. Jag nöjde mig med tre rätter dock och de som jag trodde innehöll minst socker; en liten bit mörkchokladkaka (som faktiskt var mjölfri), cheesecake och en jättesyrlig citrongrej. Jag gillar allt som är surt och den här var fantastiskt fräsch. 

Jisses vad vi var mätta efteråt, men det var verkligen värt priset. Jag kommer absolut att gå tillbaka dit igen men kanske inte nästa vecka:-)
I tisdags var det dags för SWEAs after work igen och den här gången träffades vi på den mysiga puben White Hart i Barnes Bridge. Vädret var fantastiskt (även om det svalnade till framåt kvällen) och jag lyckades lägga vantarna på ett bord på en av pubens balkonger. Där satt vi sedan och myste i flera timmar.
Den här helgen är inte utan program heller. Imorgon ska jag och några kompisar gå på Breaking Bad-evenemang där vi får lära oss koka vårt eget metamfetamin:-) Nej, men däremot drinkar. Hela evenemanget grundar sig på TV-serien Breaking Bad som gick för ganska många år sedan. Jag hade inte sett serien tidigare men när vi bokat biljetterna beslöt jag mig för att plöja igenom hela serien så nu vet jag iallafall vad det handlar om.

På söndag är det finaldag för de flesta av sommarens största bowls-turneringar. Finalerna hålls på en bowls-klubb i stadsdelen West Ealing. Jag och Steve ska naturligtvis dit eftersom han har tagit sig till final i en av kategorierna. Det lär vara en kul tillställning och det kommer att vara många från "vår" bowls-klubb där eftersom vi har spelare i de flesta finalerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...