4 december 2017

Fest och bråck

Glad måndag på er, hoppas ni har haft en skön helg. Min helg innehöll lite ditt och datt av roliga saker.

På lördag hade jag bokat brunch med obegränsat bubbel/rödvin/bloody mary på en pub/italiensk restaurang i Chelsea som heter The Goat. När vi kom dit så beslöt vi oss dock för att beställa från den vanliga menyn istället eftersom brunchmenyn innehöll en massa kolhydratiga rätter.

Efter maten promenerade vi ner mot Fulham där det var ödsligt på gatorna. Det var nämligen Chelsea-match och polisen hade stängt av gatorna framför arenan för trafik. Det är inte varje dag som man kan gå mitt på en normalt vältraffikerad gata.
På lördag kväll beslöt vi oss för att besöka Steves bowls-klubbs julfest i North Sheen. De hade verkligen gått all in med glitter och belysning. Det kändes som om man satt inne i en diskoboll😎. Vi var där till kl 23 och sedan åkte vi hem med en Uber-taxi som jag beställde för första gången. Det är verkligen bra att allt sker online och man inte behöver ha taxipengar med sig.
Igår var det middag hos mig med kompisarna som jag lärt känna via SWEA. Välkomstdrinken var naturligtvis Blue Arrow:-)
Till förrätt gjorde jag laxcarpaccio som blivit en riktig hit.
Huvudrätten blev en gammal goding, pulled pork med vitkålsgratäng och ugnsbakade tomater. Till efterrätt gjorde jag lemoncurd, mandelcrunch och mascarponemousse men den glömde jag att fotografera.
Vi åt, drack och pratade i timmar och sedan satt vi och skrattade åt glasunderläggen med munnar som jag köpte för en billig peng för ett par veckor sedan. Det behövs inte mycket för att man ska ha roligt😂
Stackars Steve, han råkar ut han. Nu har han fått ljumskbråck. Han har känt av det i flera år men den har aldrig gjort ont, nu kan han knappt gå rakt. Han tvingade sig till en läkartid efter jobbet idag och när han visade upp utbuckningen för läkaren så såg hon genast vad det var och sjukskrev honom i en vecka. Hans jobb är fysiskt och det skulle snabbt kunna bli värre om han överanstränger sig. Hon sa att det var ett av det största bråck som hon sett och skulle se till att han fick gå före i operationskön.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...