14 februari 2019

Mode och Skavlan

Nyss hemkommen från ännu en Skavlan-inspelning. Det var en hel del intressanta gäster och speciellt Börje Salming gav ett mycket sympatiskt intryck, en riktigt lugn och trygg norrlänning utan några divafasoner😊 Så spenderade jag vändagen. Vi gav varandra kort och choklad dock, jag en massiv burk med Lindts runda choklad till Steve, den största både jag och Steve sett och Steve en ask med mörk choklad till mig.😏 Vi brukar inte fira på själva vändagen då restauranger oftast bara har begränsade menyer som dessutom är dyrare än vanligt. Vi kommer att "fira" på söndag istället med lunch på vår senaste favoritpub/restaurang The Crown i St Margrets. Hoppas tågen går den här söndagen.

I går tog jag halva dagen ledigt och gick på utställningen av modehuset Diors kläder på Victoria and Albert museum tillsammans med några andra sweadamer. Det fanns många vackra skapelser, både Christian Diors egna (han dog redan 1957, 52 år gammal) och Diors andra chefsdesigner.
CD:s skisser. Han var bra att teckna.
Några av CD:s egna skapelser
Den här bar den engelska prinsessan Margaret, drottning Elisabeths syster, på sin 21-årsdag, kolla den smala middjan!
Den här klänningen hade påsydda färgade fjädrar som ser ut som blommor. Den skulle jag inte säga nej till!
Tidningar med Dior-kläder på framsidan
Om ni är intresserade av kläder så rekommenderar jag verkligen ett besök. Utställningen håller på till mitten av juli.

Och så avslutar jag med en bild på Busen, om ni kan hitta honom😼. Ibland får han för sig att han ska sitta i ett hörn och stirra.
Fredag imorgon och så är det vara två dagar kvar innan jag åker till Kuba. Det mesta borde vara arrangerat så nu är det bara att börja packa resväskan. Det lär inte bli mycket bloggande från Kuba eftersom deras internet är väldigt, väldigt begränsat och opålitligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...