10 augusti 2019

Det närmar sig och god mat

Halloj på er. Här är det blåst, regn och sol om vartannat men ändå ganska varmt, det är som om vädret inte kan bestämma sig.

Nu närmar sig morsans och mitt tågäventyr. Jag bokade precis mitt flyg till och från Helsingfors. Det var inte det lättaste att hitta "billiga" resor men tillslut hittade jag ett okej pris på Opodo, ditresa med BA och därifrån med Norwegian. Det lönar sig att shoppa runt på olika sajter ibland eftersom priset kan variera stort på ett och samma flyg (i det här fallet nästan 200 pund) på vilken sajt man kollar.

I går köpte jag en reseguide som jag plöjer igenom som bäst. Vi har också fått jättebra förinformation från resebyrån men det skadar inte med en eller två illustrerade guideböcker heller. Man kan aldrig bli för påläst😊
I torsdags åkte vi till den srilankanska restaurangen Apollo Banana Leaf igen. Maten där är ju så fantastiskt god.

Jag besällde som vanligt chilipaneer till förrätt som den här gången var extremt chillistark. Steve och jag satt nästan och flämtade mellan tuggorna😰
Till huvudrätt beställde jag kyckling, som vanligt och Steve fårkött, som vanligt. Vi delade som vanligt på två sidorätter. Steve kunde inte vänta tills jag tagit mitt foto innan han högg in😊.
Annat som jag ätit den här veckan var stekt nötfärs med lök som jag smaksatte med salt, peppar, mögelost och lite creme fraiche. Jag åt det med ugnsrostad blomkål med chiliflingor och olivolja.
Jag tänkte avsluta med en rolig skärmdump från en riktig bokningsida på resebyrån TUIs webbsajt som jag hittade på en svensk FB-grupp ... ibland skulle det inte skada med lite genomläsning innan en sida går live😂.

Får man inte någon avbytare som sköter om ladugården när man ger sig ut på resa är det bra att kunna ta med den. Sen kan man också förbeställa rom. Vilken service!😂

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...