11 januari 2020

Sifferarbete, träning och annat ditt och datt

Glad lördag på er. Steve är och spelar bowls så det är bara Busen och jag hemma för tillfället. Jag blev dock precis färdig med att "förbereda" min självdeklaration, dvs. samla ihop alla nödvändiga siffror. Jag tänker mata in informationen online i morgon, brukar ta ca 10 minuter. Jag har också hunnit med två gympass och en timmes massage.

Steve hade också tidig uppstigning i morse för att besöka ett potentiellt nytt jobb. Det var inte den offentliga intervjun ännu utan han kontaktade dem i fredags för att "påminna" dem om sitt intresse. Han frågade då kontaktpersonen om det skulle vara möjligt för honom att komma över och se deras idrottsplaner och det gick hur bra som helst. Steve är säkert den enda av kandidaterna som bemödat sig att åka dit innan intervjun. När han 45 minuter senare skulle åka hem igen så sa killen han träffade att Steve kommer absolut att vara en av de 4 som de kommer att intervjua😊. Ibland måste man göra det lilla extra för att sticka ut i konkurrensen (de hade fått 20 ansökningar vilket är mycket i Steves bransch) och det här visade att han verkligen är intresserad. Nu får man hålla tummarna att intervjun/intervjuerna går bra också.

I mitten av februari ska jag gå och lyssna till ett föredrag av den här herren, John Bercow, den före detta talmannen i det brittiska parlamentet. Han har nyligen gett ut sina memoarer och kommer att prata om dem och sin politiska karriär. Det ska bli riktigt intressant att lyssna till honom, han är ju känd för att inte skräda sina ord😊
Bild tagen från The Guardian
Vad har hänt annars då? ... Jo, vi har fått totalstopp i avloppet till både vasken och tvättmaskinen i köket. Vi har använt propplösningsmedel och Steve har skruvat upp rören och rengjort dem men inget har fungerat. Vår stora rädsla är att det ska börja läcka genom taket till grannen, vilket skedde en gång när vattenslangen till tvättmaskinen börjat läcka och vi inte visste om det. Det var först när grannen knackade på vår dörr och berättade att det börjat droppa vatten genom deras tak som vi förstod vad som hänt😬.

Steve tog med sig tjock ståltråd från jobbet i fredags som han ska försöka sticka genom rören. Om det uppdagas att det inte är "våra" rör som är igentäppta kommer vi att kontakta bostadsföreningen eftersom det då är deras skyldighet att åtgärda problemet i och med att blockeringen ligger i de "allmänna" rören. Det är roligt att vara bostadsägare😏

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...