29 januari 2020

Lunchträff med goda vänner och lillördag

Glad lillördag på er! Jag har precis satt mig i soffan och snart blir det racletteost med skinka och kokta grönsaker. Så enkelt och så gott.

I går mötte jag upp med de här sköna bönorna för en mysig lunch på restaurang The Ivy i Chelsea. Det är första gången jag äter på The Ivy, som gått från i restaurang i centrala London till typ en i varje stadsdel. Skälet till lunchträffen var för att träffa Helen (till vänster) som var på besök hos Anette. Vi lärde alla känna henne, och varandra, i SWEA. Hon bor nuförtiden i Stockholm.

Maten var god och mättande. Jag beställde halv kyckling som var urbenad och kom med en lite het sås och stekta grönsaker. Jag beställde också broccolistjälkar med chili till sidorätt.
Vi satt i "trädgården" som hade täckts över med ett tak av presenning under vintern. Det fanns dock värmare överallt så vi frös inte. Verkligen jättemysigt.
Vi satt och pratade i flera timmar men när jag kom hem igen var det "work as usual".

I söndags åkte Steve och jag till puben Raven W6 för Sunday Roast carvery. När det är carvery så får man blanda olika köttsorter. Jag höll mig dock till tre skivor nötkött den här gången och alla tillbehöver förutom potatis och yorkshire pudding. De är inte snåla med portionerna men jag åt upp nästan allt😋
Steve slog på stort och valde 5 köttskivor och blandade lamm och kalkon och den portionen var inte nådig😀. Han åt och åt och lämnade bara ett par potatisar.
På tunnelbanan hem fick Steve syn på den här reklamen ... Prins Harry har uppenbarligen börjat jobba som hantverkare😁
Ibland gör man klipp när det kommer till snittblommor. Förra veckan köpte jag två stora blombuketter med tulpaner och hyacinter till specialpris på Waitrose, 49 pence styck! De var inte ens utslagna så de känns som om de reade ut dem av misstag ... inte mig emot😀
Nej, nu ska jag ta ett glas rödvin och se någon film på Netflix. Steve är ute och träffar en kompis i Twickenham.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...