17 juni 2024

Tillbaka från "radiotystnaden"

Hej på er, jag är tillbaka igen😉 Jag har jobbat på ett par stora projekt de senaste veckorna och när jag slutat för dagen har jag inte velat skriva ett enda ord mer den dagen😏.

Jag höll dock på att få hjärtsnörp i lördags när jag kom hem från gymmet och tänkte jobba undan lite. När jag öppnade datorskärmen var den helt svart. Jag stängde och öppnade locket på datorn, tryckte på strömknappen flera gånger men ingen reaktion. Jag skickade SMS till Steve som jobbade morgon och berättade vad som hänt och han sa att han skulle kolla när han kom hem. Under tiden började jag googla nya datorer för jag kan ju inte vara utan. När han kom hem kollade han på youtube från sin dator vad som kunde vara fel och vi testade några tips men ingen reaktion. Vi såg i alla fall att datorn var på, men att skärmen inte tändes. När Steve ännu en gång satt med min dator i famnen och tryckte på knappar så tändes plötsligt skärmen. Han hade inte gjort något annorlunda från det vi gjort tidigare utan skärmen beslöt sig plötsligt för att fungera😲 Den lättnaden!!!

Nu är alla jobb ivägskickade (har hållit andan varje gång jag öppnat dagtorn) och jag tänker ta två dagar ledigt ... isch. Min ena bror och hans familj kommer till London i kväll och stannar till torsdag (de bor dock på hotell) och då vill jag naturligtvis hinna träffa dem😊.

Det var lite spännande om de skulle hinna med anslutningsflyget till London eftersom flyget från Vasa var 35 minuter försenat. Det innebar att de endast skulle ha 25 minuter på sig för byte i Vanda. Alla som rest till London från Vasa (speciellt) vet att de gaterna ligger typ i vardera änden av flygplatsen, vilket innebär en språngmarch på 500 meter. De hann dock tack vare att Londonflyget var 15 minuter försenat🙌. Inte kul att börja semestern med en stresspuls på 250 dock.

Trots att jag har haft fullt upp med jobbet de två senaste veckorna så har jag hunnit äta gott några kvällar åtminstone.

I går blev det middag på Steves och min favoritindiska, Blossom by Khans. Steve försökte googla om det fanns några andra indiska restauranger i närheten som vi inte varit till (finns säkert några tusen😏) men till slut beslöt vi oss för att åka till Khans ändå. De har väldigt god mat och lite ovanligare rätter samt fin inredning. 

Rätterna kommer teatraliskt i ett moln av rökande torris och är vackert presenterade.
I fredags träffade jag svenska Cecilia och hennes pojkvän Robert för middag på puben Roebuck. Puben ligger högst upp på Richmond Hill och sån här fantastisk utsikt har man på väg dit. Här ser man Themsen som skymtar mellan grönskan. Tänk att det finns så här mycket natur endast 15 minuter med tåg från centrala London.
Och så spelar jag tillbaka bandet ytterligare, till lördagen veckan före och middag på vår favoritpub The Mayflower i Rotherhithe. Vi var lite tidigt ute och promenerade runt lite för att döda tid. Långt borta skymtar The Shard och Tower Bridge.
Maten var god som vanligt och servicen trevlig.
Trots allt jobb så har jag sett till att sköta min träning, om inte annat för att ha en orsak att lyfta röven från stolen😏

Busen har blivit intresserad av kattklipp på Youtube igen. Det går i vågor, men det är ett bra sätt att aktivera honom.
Trevlig kväll på er, nu ska jag kolla lite Netflix tänkte jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...