26 juni 2024

Midsommardagen 2024

Pust och flämt, värmen har inte varit nådig de senaste dagarna med upp till 30 grader. Fläkten, vår bästa vän för tillfället, går dygnet runt så vi kan sova någorlunda på natten. På fredag ska det bli mer drägliga 23 grader igen så det ser jag fram emot😊. I går kände jag mig som en fisk på torra land som desperat kämpade för att få luft under step-passet på gymmet. Luftkonditioneringen på gymmet jag går på är helt värdelös och har varit det sedan jag blev medlem där för 18 år sedan. De har köpt ett antal fläktar, men vad hjälper det när luften som de vispar runt är varm och syrelös😒. 

I lördags var det dags för vårt årliga lilla "midsommarfirande" i parken Lincoln's Inn Fields, ett stenkast från Holborn station i centrala London. Den här parken är en av få där man fortfarande får grilla, men det verkar inte vara många som vet om det vilket är skönt.

Vi började med grillad halloumi, två olika sillar som Cecilia och Björn inhandlat samt nypotatis.
De hade också köpt med sig snaps från sitt besök till Sverige veckan före så lite sjungande blev det. 😏
Efter förrätten blev det mer seriöst grillande, med olika korvar, grillspett och stekar.
Vi åt, åt, drack och åt och timmarna flög iväg. Vi hade dessutom verkligen tur med vädret ännu en gång
Nej, om man skulle göra lite middag då. Det får nog bli en sallad igen. Fördelen med att det är varmt är att man inte vill äta så mycket och det blir ofta en lätt sallad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...