9 juli 2024

Helgens

Trevlig tisdag på er, har ni det månne lika regnigt som vi? En fördel med regn och rusk är att det blir enklare att fokusera på jobbet.

Hoppas ni hade en trevlig helg, det hade jag; träning, god mat och kompisträff. På söndag gjorde dessutom Steve och jag en grundlig städning av lägenheten, jag till och med torkade av golvlisterna och ovanpå dörrkarmarna. Det ni😊

På eftermiddagen åkte jag till Richmond för lunch på en pub som heter The Britannia tillsammans med Anna-Kaarin och Angela. Puben ligger i en smal gränd och varje gång jag har passerat den har jag tänkt att dit vill jag gå och nu blev det av.

När jag steg av tåget kom det värsta åskskuren och jag fick vänta några minuter på stationen innan jag kunde ge mig ut. På väg mot puben kom ännu en blixt åtföljt av en åskknall som var så högljudd att folk skrek till. Det dånar bra mellan höghusen😊
Maten här var jättegod och puben gammaldags mysig. Det finns även en liten trädgård där man kan sitta när vädret tillåter.

Vi valde alla en dubbelbakad ostsouffle med ostsås som smälte i munnen.
Jag valde Sunday roast med kyckling som huvudrätt. De var inte snåla med portionerna på det här stället och vi nästan rullade ut därifrån, det var länge sedan jag var så mätt.😛 Hit vill jag absolut igen.
I lördags åt Steve och jag middag på en helt annan typ av ställe, nämligen på en fransk restaurang i Tooting Market.

Jag älskar verkligen atmosfären på den lite nergångna marknaden med sitt stora utbud av restauranger, barer och olika butiker. Medan vi åt kunde vi njuta av svängig 70- och 80-talsmusik som spelades i högtalarna. Jag hoppas verkligen att fastighetsutecklare aldig tillåts lägga klorna i marknaden.

Kycklingleverpate till förrätt som smälte i munnen ...
... och rumpstek med tillbehör till huvudrätt.
Här är en annan rumpa som man får se i tid och otid😂

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...