3 augusti 2024

Senaste dagarna

Så är snart semestern över för den här gången, i morgon åker jag tillbaka till London och vardagen. 

Här är några bilder från de senaste tämligen händelselösa dagarna. Det finns begränsat vad man kan och ids göra när de regnar mest hela tiden😏 Jag har skött träningen dock, och gjort lite längre pass eftersom jag har haft mycket ledig tid.

En kväll promenerade jag och min kompis Beatrice, som jag känt sedan vi var 5 år, till "Skatan", eller hamnen där Monäsvägen tar slut. Vi är båda överens om att vi har växt upp i världens vackraste by med 3 km sandstrand och havsutsikt i princip längs hela byvägen. Det är det verkligen inte många (sjö)byar som har.

En dag fick Elvis fick för sig att sova i min kappsäck. Han låg fortfarande där när jag och mina föräldrar kom hem efter att ha besökt min moster och hennes man i några timmar.
I fredags åkte vi till Nykarleby för att köpa rökta räkor från fiskbilen ännu en gång. Det är så otroligt gott. Vi passade också på att köpa var sin glass, jag älskar Sias rom- och chokladtryffelsmak.
Lite mer Elvis. Kan det finnas något sötare än näsan och munnen på en katt?!😍
I går promenerade Beatrice och jag till dans- och festplatsen Lillön i Monäs. De höll på att ställa i ordning för en bröllopsfest som skulle hållas på lördag så vi nöjde oss med att följa stigarna kring ön. Ön och paviljonen är perfekt för fester och erbjuder en fantastisk utsikt över Monäs sund.
Sista lunchen hemma; grillad korv, blomkålsrisotto och sallad. Enkelt och mycket gott och som pricken över i så kom solen fram att vi kunde sitta och äta ute.😋

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...