9 november 2018

Shopping, drinktips, köttfrossa och gömda pubar

Jag hinner bara skriva om förra helgen så är det helg igen, jisses vad tiden går snabbt, men den har ju en tendens att göra det när man har mycket att göra.😅.

De senaste veckorna har jag suttit och jobbat framför TV:n. För det första finns det en kanal som visat julfilmer sedan september och sedan förra veckan visar en annan kanal katastroffilmer (tänk jordens undergång på grund av utomjordingar eller väderfenomen). De är inte precis Oscars-kvalitet på dem men tillräckligt bra för att jag inte ska stänga av TV.😉

Idag har jag besökt gymmet som vanligt, som de flesta dagar i veckan, och nu är DHL uppenbarligen på väg med ett paket till mig. Enligt spårningssidan så är jag stopp nummer 116 och föraren är nu på väg till stopp 94, hoppas han inte slutar dagens jobb vid stopp 115😕. Det stod inget på textmeddelandet jag fick men jag antar att det är min vinkalender från Virgin Wines för det är den enda beställningen som jag väntar på.

Igår testade jag en ny cocktail, Aperolmargarita, som blev väldigt god, ni hittar receptet under bilden.
Aperolmargarita med lavasalt
1 drink
0,5 lime
4 msk lavasalt
4 cl citron, pressad
8 cl Aperol
4 cl tequila
2 cl Cointreau

Gör så här:
Fukta kanten på ett glas med en bit lime. Häll ut salt på ett fat (jag hoppade saltet igår) och doppa glasets kant i saltet. Fyll en shaker till hälften med is. Blanda citronjuice, Aperol, tequila och Cointreau och skaka. Häll upp i glaset.

I går tog jag en sväng till TK Maxx efter gymmet för att se om jag skulle hitta några intressanta saker och kom ut med två tröjor. Jag har inte provat den första ännu men min blå Fila passar perfekt som slappartröja.
I tisdags åt finländska Cecilia och jag middag på köttrestaurangen Blacklock Soho. Jag har ätit där en gång tidigare och tycker att maten är väldigt god. Vi valde båda "All in"-menyn vilket innebar att man får både blandade förrätter, grillat nöt-, gris och lammkött samt en sidorätt. Vi beställde sedan ännu en sidorätt samt två såser separat.
Det finns inget som gör en så härligt mätt som kött och fett, inga gaser, insulinpåslag eller andra obehagligheter utan bara en skön matkoma😋
Restaurangen blev snabbt full som vanligt.
Efter middagen gick vi till en pub alldeles bredvid China Town, The Blue Posts, som Cecilia kände till för ytterligare ett par drinkar. Jag har säkert gått på den här gatan flera gånger men aldrig registrerat puben som uppenbarligen legat där sedan 1739😊.
Puben var liten och jättemysig men ändå inte fullpackad av turister, vilket var lite konstigt men skönt.
Sådär, nu ska jag fortsätta jobba lite till och sedan är det dags för helg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...