26 mars 2021

Fredagsmys

Så är äntligen veckans bästa dag här, FREDAG! Jobbveckan är över och jag har två sköna, lediga dagar framför mig. Visserligen brukar jag jobba lite på helgerna också, om jag inte har något bättre för mig (vilket man sällan har under nedstängningen😏), men det är i alla fall lugnt i jobbmejlen och jag kan jobba i lugn och ro utan att behöva kolla mina mejl var 10:e minut.

Jag fick precis ett inbjudnings-sms om att jag kunde boka min andra covid-vaccindos för den 9 eller 10.4 så nu är den bokad. Det blir ganska exakt 11 veckor sedan första dosen, vilket är den tidtabell som satts mellan första och andra dosen här.

I dag har dagen mest bestått av jobb, plus att jag tvättat 3 maskiner med sängkläder och andra "lösa" plagg. Jag ser verkligen fram emot att gå och lägga mig i kväll😊. Steve åkte iväg ganska tidigt som resesällskap till en kompis som skulle hämta en bil han köpt. Det visade sig att stället som kompisen köpt bilen från låg nästan på gränsen till Wales! Steve var lagom nöjd när han kom hem 10 timmar senare, varav flera timmar spenderats i bilköer i rusningstrafik😂

På lunchen tog jag en paus från arbetet och hoppade på en buss till Clapham Junction för att shoppa ingredienserna till lördagens covidmiddag.
När jag kom hem jobbade jag några timmar till innan jag beställde hemlevererans av mat från Deliveroo, srilankanskt igen. Jag varvar mellan libanesisk och srilankansk mat😋 Jag har provat andra restauranger också men de här smakar bäst så jag återvänder alltid till dem. Jag har också festat till det med ett par glas rödvin så nu kommer jag att sova bra i kväll ... får man hoppas.
Jag avslutar inlägget med en dålig bild av "långskånken"😼

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...