25 augusti 2015

Mellangärde på tallriken

Sådär, nu får det vara färdigjobbat för idag. Om drygt en halvtimme hoppar jag på bussen in till stan där jag ska träffa min kompis Cecilia på AW. Vi kommer att gå till den här restaurangen som jag varit till tidigare och gillade stark. Maten var god, servicen perfekt och inredningen andas 60-tal.

Förutom jobb så har jag också hunnit besöka gymet för en timmes svettig Body Conditioning. Den vanliga instruktören var tillbaka så det var verkligen inget slappass men jag klarade av att göra nästan allt.

Igår var jag sugen på stek och hittade en förpackning med "skirt steak" på Waitrose. Jag har ätit den tidigare på restaurang och gillade verkligen köttet. Jag vet inte om det har något officiellt namn på svenska men hittade förslagen mellangärde/kållap när jag googlade. Det är en tunn muskel nedanför revbenen.

Steve vet hur dålig jag är på att tillaga nötkött så han stekte dem till mig:-) Köttet blev inte lika mört som jag mindes det men ändå mycket gott. Jag åt det med majonnäs som jag blandat med hackad färsk basolika samt en liten "sallad" med oliver, fetaost och avocado.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...