16 augusti 2015

Helgen

Hoppas ni har haft en härlig söndag. Här började den redan halv 8. Då vaknade jag och sedan var det hopplöst att somna om. Jag steg tillslut upp vid 9 och en halv timme senare promenerade jag iväg till min Body Pump-klass, den andra den här veckan. På klassen i fredags kändes både armar och ben som överkokta spagettin redan INNAN klassen började, idag kändes de mer som al dente. Energin är fortfarande nästan på noll, men måste ju börja träna någon gång, inte minst för ryggens skull. Det känns iallafall skönt efteråt.

När jag kom hem efter gymet hoppade jag i duschen och sedan storstädade Steve och jag lägenheten. Vi hade inte dammtorkat på över en månad så det var hög tid, lägenheten hade börjat lukta damm och obebodd. Nu är det rent, dammtorkat och moppat.

Efter städningen tog vi tåget till stadsdelen Chiswick. Det tar 11 minuter med tåg från Wandsworth men sedan måste man promenera i minst 20 minuter för att komma in till "centrum" där alla affärer och restauranger finns. Jag vet inte vad de tänkte när de en gång i tiden planerade in tågstationen. Målet med utflykten var lunch på den italienska restaurangen Canta Napoli. Det var min första måltid ute sedan jag fick min magflunssa så det var lite spännande. Jag valde och läste menyn länge för jag ville ha något lätt och med så lite fett som möjligt eftersom det är för hårdsmält just nu. Tillslut valde jag en förrätt som min huvudrätt, buffalomozzarella och breasola-skinka, tänkte att mozzarellaost inte kan vara så svårsmält och breasola innehåller knappt något fett alls. Något man inte kan beskylla den här restaurangen för är att de serverar små portioner, min ostförrätt var perfekt som huvudrätt, osten var större än de klot man köper i affären, jag orkade inte ens äta upp allt. Eller jag vågade inte eftersom jag kände lite magknip när jag ätit två tredjedelar. Som tur var blev det inte mer. Seger!:-)

Efter lunchen tog vi bussen tillbaka hemåt (vi kommer oss inte ända hem utan måste promenera i ca 20 minuter) och passade på att svänga in på elektronikaffären Currys på vägen för att se vad nytt som de fått in. Jag har planer på att åka in till IKEA och köpa en ny och mer ergonomisk kontorsstol och nytt arbetsbord vid något tillfälle. För att göra något åt min stela datornacke så tänker jag också lyfta upp min laptop så att jag får skärmen i ögonhöjd och då behöver jag ett separat tangentbord, så ett sådant köpte jag samt en trådlös mus i ny trendig färg.
Mina matinköp för helgen; soppor, cola och vitt bröd, magvänligare, och smaklösare, kan det kanske inte bli:-)
Imorgon är det balettdags, kul, kul, kul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...