18 augusti 2015

Svansjön

En dag full av jobb men jag hann klämma in en timmes gympass. Den vanliga slavdrivaren, Judy, var på semester så dagens pass var inte alltför ansträngande. Lika bra, tror inte jag skulle ha klarat av hälften av alla uppgifter om Judy hade hållit klassen. Det kändes iallafall mycket bättre än förra veckan så månne jag nu inte börjar vara på banan igen. Ska snart kasta mig på bussen igen men tänkte berätta lite om gårdagens balett som jag var på först.

Baletten hette Svansjön och det var St Petersburgs baletteater som uppträdde. Teatern var full till sista platsen så jag får vara nöjd att jag fick biljett, och bra plats dessutom, och då bokade jag den först i förra veckan.

Teatern, London Coliseum, är fantastiskt vacker.
Jag är van med uppträdanden som räcker max 2 timmar, inklusive en paus, men den här pågick i nästan 3 timmar och innehöll 3 pauser (4 akter)!. Uppträdandet var iallafall mycket bra med Irina Kolesnikova i huvudrollen. Känner inte till balettvärlden så väldigt bra men hon verkar vara känd och skicklig var hon. Är så fascinerad över hur muskulösa alla dansare är, både män och kvinnor, inte ett gram fett för mycket. Jag vill också ha en sån kropp ... är nog inte beredd att träna så mycket som de gör dock:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...