28 juli 2017

Björnbärsfrossa och vår lilla bus

Så är det ääääntligen fredag, det känns som om dagarna släpat sig fram trots att jag har haft massor att göra. Kanske därför, det har inte funnits tillräckligt många timmar på dygnet. Jag har iallafall tagit mig tid att gå till gymmet varje dag och igår gick jag till Steves jobb och plockade flera liter björnbär. Steve berättade tidigare i veckan att jag skulle komma dit och plocka för buskarna där hade massor av stora och saftiga björnbär. Och eftersom de ligger innanför ett staket så har de fått stå oplockade och oförstörda. Det verkar inte finnas någon bärplockningskultur i England, inte i London iallafall. Folk köper hellre bär än plockar.

Nu har jag frusit in största delen och frysfacket är alldeles fullt. Jag tog en skål åt sidan som jag kommer att äta med min creme fraich som jag äter till frukost på helger istället för yoghurt.
Igår kväll var det bowls-match igen och jag följde med och kollade när Steve spelade. Förutom en ordentlig åskskur mitt under spelet som ledde till en halvtimmes paus så var det skönt att sitta ute i den ganska ljumma kvällen.
Så här ser påsen med kattgodis ut om man råkar lämna den framme i fem sekunder. Jag vaknade i natt av att Busen höll på att tugga på något som prasslade. Det är inte hälsosamt att äta för mycket kattgodis så jag steg upp halvt i sömnen och gömde påsen i ett skåp och lämnade en snopen Busen efter mig:-)
När han inte tugger igenom påsar med kattgodis så bryter han ut sig på hårband. Idag fick jag köpa en ny uppsättning då jag bara hade två kvar, resten har han ätit upp om jag glömt dem på ett bord. Jag fattar inte vad som smakar så gott i ett hårband ...:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...