12 juli 2017

Dagarna går

Här går semestern sin gilla gång. Vädret har varit lite ostadigt de tre senaste dagarna med regn och moln så det har inte blivit något solbadande. Jag har iallfall tränat varje dag för det kan man göra vare sig det är sol eller regn:-)

Elvis vilar på sitt vanliga konstiga sätt med framtassarna uppvikta under sig:-)
Vi har också hunnit med farsans special "Blue Arrow" som alltid är lika gott.
Jag släpade med mig ett par flaskor engelskt bubbel, Chapel Down, från London som vi drack igår när vi alla var samlade (förutom Steve); Magnus, hans flickvän Sonja, Owe, hans fru Anna, jag och morsan och farsan. Engelskt bubbel är precis lika gott som Champagne, det har till och med vunnit pris över Champagne.
Våra "husdjurstranor" anländer varje år till åkrarna bakom vårt hus. De har blivit så hemtama att de traskar ända fram till vårt uthus för att leta efter potatis. Det är verkligen vackra djur.
Vi äter fortsättningsvis bara gott:-). I fredags bakade jag en paj så att Magnus och Sonja skulle ha något att äta när de kom från flyget. Morsan och farsan hämtade dem och klockan var runt 23.30 när de kom hem igen. Jag gjorde botten på mandelmjöl och fyllde den med brieost, sparris, valnötter och en stanning på grädde och ägg.
Ikväll ska hela gänget, förutom föräldrarna, på sommarteater i Kimo. Det är alltid spännande att se hur vädret kommer att bli för det skulle var allt annat än kul att sitta utomhus och frysa i hällregn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...