19 februari 2018

Hit och dit-helg

Så var det måndag igen. Det positiva med den här veckan dock är att den är kort för på torsdag åker vi iväg på vår lilla minisemester i nordvästra England.

Helgen har dock inte varit helt händelselöst. Igår besökte vi Little Bay (TWID) igen för söndagsmiddag. De har halva priset på allt fortfarande och Steve var nyfiken på deras Sunday Roast med lamm (enda köttet man fick till sin Sunday Roast av någon orsak). Jag är inget fan av lamm så jag tog annat på menyn istället. Förrätten blev krabba med avocado ...
och huvudrätten lax med gröna bönor och stekta grönsaker istället för potatis. Vi hade bokat till kl 14 och nästan förväntat oss att vi skulle vara de enda där men restaurangen var faktiskt nästan full. Den middagen satt bra efter en timmes Body Pump på morgonen.
I lördags på dagen var Carina och jag och kollade på en "psykedelisk" show i Angel. Den var ganska värdelös, bilderna i reklamen var bättre än verkligheten och 30 minuter senare var vi klara (vi hade tid mellan 12-16). MEN, provar man inte så vet man inte.
En halvdålig selfie av många:-D
Höjdpunkten på "utflykten" till Angel var drinken på en mysig pub efteråt konstaterade vi😁
I fredags besökte vi en gammal goding tillsammans med Cecila och Björn, nämligen den nordafrikanska restaurangen Azou som ligger i Hammersmith/Chiswick. Vi har inte varit dit på säkert över ett år men så ligger den inte nästgårds heller. Maten var lika god som vanligt.

Jag beställde som vanligt nordafrikanska lammkorvar i en tomatstuvning till förrätt ...
och Tajin Djej till huvudrätt (kyckling med grönsaker i en grymt god sås)
Vi satt länge där och åt och drack.

Steve ville inte vara med på bild som vanligt ...
Men här kom han inte undan, inte jag heller😀. Jag tycker alltid att jag har så stor näsa men den är väl inte större än många andras och den är iallafall rak.
Så, det var min helg i korthet det. Nu måste jag sminka mig och fixa håret för ikväll blir det stand up med några kompisar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...