21 februari 2018

Middag på hög höjd

God kväll. En liten snabbis innan det är dags att krypa till kojs. I kväll var det som sagt dags för middag högt uppe i det blå ... eller ska jag säga det grå, i resturangen Searcys at the Gherkin. Det var Mias första besök här och mitt tredje. Vi brukar alltid försöka träffas runt våra födelsedagar (vi fyller år med en dags mellanrum) men eftersom jag är borta i helgen och Mia nästa helg så slog vi till nu.

Efter att vi anmält oss i receptionen och våra väskor och jackor lysts igenom (säkerheten är ganska noggrann här) så kom vi äntligen upp till 39:e våningen. När vi satt oss tog jag genast fram mobilen för ett par foton. Ett måste när man har sån här fantastisk utsikt. Om ni tittar noga så ser ni både Mia och mig😎
Av någon orsak så fick jag endast huvudrätten, som var hjort, på bild trots att jag tog flera foton av både förrätt och efterrätt. Min Nokia är bra men kameran skulle må bra av en liten uppdatering.
Vi satt länge och åt, drack och pratade. Det var sååå kul att träffa Mia igen, men eftersom vi båda hade en tidig morgon följande dag så bröt vi upp i vettig tid. Det är inte alltid som jag är så förståndig😀
På väg mot tunnelbanan i Bank lyckades jag få till ett par väldigt fina foton (med min telefon oroligt nog) av de senaste tillskotten av höga kontorsbyggnader i Monument. Ibland är "50 shades of grey" inte så illa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...